Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Βραδιά τέχνης και ερωτικής ποίησης, από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου…

  Άλλη μια ξεχωριστή και ιδιαιτέρως επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου τιμώντας την παγκόσμια ημέρα ποίησης, το βράδυ της Πέμπτης, 21 Μαρτίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΚΑΦΕ «ΑΙΘΡΙΟΝ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


  Η βραδιά ερωτικής ποίησης, περιλάμβανε απαγγελίες ποιημάτων από το κοινό, καθώς και αποσπάσματα της καινούργιας δουλειάς του βραβευμένου συγγραφέα Δημήτρη Τανούδη, που ο ίδιος ανέγνωσε.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν τόσο τα έργα ζωγραφικής και χαρακτικής των φοιτητών του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών, όσο και η εμφάνιση μαθητών του Περιφερειακού Ωδείου Φλώρινας, καθώς και της σχολής Latin χορών της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. απο πλευρας στεγης γραμματων και τεχνων ολα ηταν υπεροχα απο πλευρας ομως του καφε αθριον απαραδεκτοι να μην εχουν τιποτα , η, σχεδον τιποτα απο ποτα και ξηρους καρπους. γιωργο και χρηστο πρεπει να το κοιταξετε αυτο γιατι ειναι κριμα για την επιχειρησει σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΨΟΓΗ Η ΒΡΑΔΥΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΡΗΓΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ"ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ".
    ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
    ΤΩΡΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ..ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.."ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ.."ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ,
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..Έ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ...ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ -ΕΠΙΚΑΙΡΟ-1821,
    ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΩΝΕΥΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναχε και κανενα ποτο καμμια μπυρα και τιποτα ξηρους καρπους, τοτε θα ηταν πραγματι υπεροχα . ας το κοιταξουν λιγο και οι υπευθηνοι του ξενοδοχειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.