Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα – ενημερωτική εκδήλωση στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)


 Με το σύνθημα: «Όλοι διασκεδάζουν, ένας δεν πίνει, ο οδηγός της παρέας», πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στο Bar «Ρόδα» στο Αμύνταιο, το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου.

  Πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνεται σε συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με τον Δήμο Αμυνταίου και πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά σε 21 πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση σε άλλες 22 χώρες.

  Η Αντιδήμαρχος Αμυνταίου, Μέλη Γιαννιτσοπούλου με την βοήθεια ανδρών της Τροχαίας του Α.Τ. Αμυνταίου, ανέλαβαν την ενημέρωση για την εν λόγω δράση, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και πραγματοποιώντας «φιλικά» αλκοτέστ, τόσο στους διερχόμενους οδηγούς, όσο και στους θαμώνες του καταστήματος, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και των οδηγών, ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.