Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Το Νυμφαίο θα σώσει την Ελλάδα!!!



Παιχνίδι δισεκατομμυρίων ευρώ για το θησαυρό που ψάχνει επίδοξος «Indiana Jones» στη Τ.Κ. Νυμφαίου!
Η Τουρκία θέλει μερτικό από το θησαυρό της Βαλιντέ Σουλτάνας και του Αλή Πασά!

  «Παζάρια» στα οποία ενεπλάκησαν παγκόσμιοι κολοσσοί και διπλωμάτες, η Τουρκία, μέσω «ασφαλούς» διπλωματικού διαύλου, διαμηνύει πως αν βρεθεί ο θησαυρός που αξίζει πολλά δις, δικαιούται μερίδιο!!!
  Ένα απίστευτο παιχνίδι εκατομμυρίων ευρώ κρύβεται πίσω από τη λάμψη που θα φέρει στο φως η ανακάλυψη του θησαυρού της Βαλιντέ Σουλτάνας και του Αλή Πασά, στην Τ.Κ. Νυμφαίου.
  Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, η ανασκαφή που προγραμματίζεται να γίνει, κινητοποίησε χρυσοθήρες, επιχειρηματίες, αλλά ακόμα και …διπλωμάτες που επιδόθηκαν σε πρώιμες διαπραγματεύσεις.
  Το θρίλερ τώρα αρχίζει, καθώς ο επίδοξος «Indiana Jones» (φίλος και αδελφός μας) που θέλει να κάνει την ανασκαφή, δηλώνει πεπεισμένος ότι έχει τις σωστές συντεταγμένες για να πέσει ακριβώς πάνω στα δωμάτια που χρησιμοποιούνταν ως τράπεζα από την Βαλιντέ Σουλτάνα και τον Αλή Πασά και μέσα σε αυτά θα βρει χρυσάφι ανυπολόγιστης αξίας…
  Ο κ. Τάδε έχει ζητήσει και πάρει την άδεια από το Δήμο Αμυνταίου, λέγοντας πως έχει στοιχεία, πως στην περιοχή «....» (δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε), ο Αλή Πασάς είχε φτιάξει υπόγεια δωμάτια σε βάθος 70 μέτρων, όπου έχει κρύψει μέρος του θησαυρού του. Ο ίδιος δηλώνει πως πρόκειται για 60 τόνους από χρυσαφένια νομίσματα, τα οποία όταν θα τα βρει, θα ήταν ικανά να… ξεχρεώσουν την Ελλάδα!
  Και λέγοντας αυτά τα λόγια, άρχισε το παζάρι…
  Βάσει του νόμου, αν βρει το θησαυρό (που θα τον βρει), το κράτος δικαιούται το 50%. Αυτό, είναι αδιαπραγμάτευτο. Όμως, το 50% δικαιούται βάσει άλλου νόμου και ο Δήμος Αμυνταίου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του χώρου όπου θα γίνει η ανασκαφή.
  Και ο επίδοξος χρυσοθύρας; Ο κ. Τάδε (φίλος και αδελφός μας), έχει εκχωρήσει το 24% σε άλλα πρόσωπα που έχουν γίνει χορηγοί. Μένει λοιπόν, το 26%. Ο κ. Τάδε, θα ζητήσει την υπογραφή συμβολαίου με το Δήμο, προσφέροντας του το 11% του θησαυρού και δεσμεύεται ότι θα δώσει 2% του δικού του μεριδίου σε όλους τους κατοίκους του Νυμφαίου. Το παζάρι μοιάζει με διαπραγματεύσεις για το… Μεσανατολικό, καθώς μπήκαν στη μέση και διπλωματικές υπηρεσίες!!!
  Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, η Τουρκία γνωστοποίησε στην Ελλάδα μέσω «ασφαλούς διπλωματικού διαύλου», ότι διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει μέρος του θησαυρού. Και ενημέρωσε πως θα το κάνει αυτό, από το πρώτο λεπτό που οι λίρες θα βγουν στην επιφάνεια!
  Στο «παιχνίδι» έχει μπει πρώτο και με διαφορά το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο, όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο Στουρνάρας, έδωσε την άδεια ανασκαφής (πριν ακόμα και από τον Δήμο Αμυνταίου) σε χρόνο ρεκόρ.
  Αυτές τις ημέρες δίνεται μια εξωφρενική μάχη μεταξύ κολοσσιαίων τηλεοπτικών δικτύων από τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία και την Αυστραλία και την Τουρκία για το ποιος θα έχει την πρώτη εικόνα της ανέλκυσης του θησαυρού. Τα δίκτυα ήδη έφτασαν και παζαρεύουν ποσά αρκετών χιλιάδων ευρώ για να διασφαλίσουν την αποκλειστικότητα όταν θα το μεταδόσουν σε ζωντανή σύνδεση!
  Ο φίλτατος αδελφός μας, μας δήλωσε αποκλειστικά (μιας και το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ είναι η αγαπημένη του εφημερίδα):
  «Μέσα στα είκοσι υπόγεια δωμάτια της τράπεζας του Αλή Πασά, υπάρχει τόσο χρυσάφι που θα μπορούσε να… ξεχρεώσει την Ελλάδα»!
  Σύμφωνα με τον κ. Τάδε, «στα δωμάτια είναι κρυμμένα σεντούκια με κάτι παραπάνω από 60 τόνους χρυσάφι σε νομίσματα και ράβδους. Όταν τα βρει αυτά, δεν θα ξεχρεώσουν την Ελλάδα, αλλά σίγουρα θα της δώσουν μια μεγάλη ανάσα».
  Σκεφτείτε πως το απόθεμα χρυσού της χώρας μας δεν ξεπερνά τους 120 τόνους. Εάν ο κ. Τάδε βρει το θησαυρό, τότε βάσει νόμου, το Δημόσιο θα δικαιούται 30 τόνους χρυσάφι, ακριβώς το 50%. Με βάση τη σημερινή τιμή της ουγγιάς του χρυσού (1.335 €) η αξία αυτού του χρυσού θα είναι περίπου ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ. Το… άλλο ενάμιση θα μοιραστούν οι «μέτοχοι» του θησαυρού, ο «αδελφός» μας κ. Τάδε, ο Δήμος Αμυνταίου και οι κάτοικοι του Νυμφαίου, οι οποίοι θα μοιραστούν ξεχωριστά ως «δώρο» το 2% των ευρέτρων, δηλαδή περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ!
Σκάβουν τις νύχτες…
  Ο παροξυσμός δεν έχει σταματήσει στο γραφικό και μέχρι πρότινος ήσυχο χωριό... Όπως λένε κάτοικοι του Νυμφαίου, τις νύχτες, επίδοξοι χρυσοθήρες που έχουν σπεύσει από ολόκληρη την Ελλάδα σκάβουν στην περιοχή, αναζητώντας το θησαυρό της Βαλιντέ και του Αλή Πασά!
  Η περιοχή έχει γεμίσει από χρυσοθήρες, σκαπτικά μηχανήματα και ανιχνευτές χρυσού που αναζητούν τις… λίρες. Τεράστια είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας που περιπολεί την περιοχή, καθώς κανείς δεν θέλει να γεμίσει το Νυμφαίο με… τρύπες.
  * Το θέμα θα συζητηθεί στην Δημοτική Συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Νυμφαίο την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:00…
  Υ.Γ. Λεφτά υπάρχουν. Φαντασία; …περισσότερη!

7 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ++ ΕΛΛΗΝ++
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ , ΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΤΠΟΚΡΙΝΟΤΑΙ ΚΑΘ΄'
    ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΡΩΣΗ ΤΗΣ΅ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ
    μφχ
    κσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοί μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!
    Πάτε να πουλήσετε το χρυσάφι τη στιγμή που πάμε (μοιραία ασφαλώς αφού το δολλάριο (και το πετροδολλάριο) κλείνει σαράντα χρόνια κυκλοφορίας, το οποίο θα συμπαρασύρει ασφαλώς και το ευρώ) για επανεκκίνηση των ισοτιμιών, με "physical assets" (αποθεματικά φυσικών πόρων-πηγών όπως χρυσό, αέριο,ενέργεια (όχι πετρέλαιο μιας και τελειώνει ή είναι λιγότερο κερδοφόρο μιας και βρίσκεται-απαντάται πλέον βαθύτερα))
    Όλα αυτά στο άμεσο χρονικό διάστημα των επόμενων ετών.
    Μα θα μου πείτε πως είναι δυνατόν να χαρακτηρίζω "άμεσο" ένα διάστημα ολίγων ετών.Θα σας έλεγα πως από τότε που μπήκε ας πούμε η τροκα στην Ελλάδα έχουν περάσει τρία και πλέον έτη!
    Λίγο υπομονή ας κάνουμε και όχι βιαστικές κινήσεις που ύστερα θα μετανιώσουμε πικρά.
    Πόσα μαγαζιά έχουν ανοίξει πουλώντας και αγοράζοντας χρυσό τα τελευταία χρόνια; Παρ'ότι η τιμή του χρυσού έχει πέσει τριάντα πέντε περίπου τις εκατό και τη μειωμένη ζήτηση! Μα, γιατί αυτή η εμμονή; Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ;
    Κάποιοι ξέρουν πως η τιμή του χρυσού η οποία ρυθμίζεται από την COMEX πακοσμίως (!), δεν είναι η αληθινή και ποντάρουν σε ΑΦΕΛΕΙΣ, -οι οποίοι χάρην ενός πρόσκαιρου κέρδους- που θα πουλήσουν το χρυσό,τη γη, τα σπίτια τους για λίγα (ή και πολλά, σχετικό είναι) χαρτο-νομίσματα (χρεώγραφα). Το ευρώ βέβαια ως ισοτιμία έχει ένα ποσοστό asset σε χρυσό.

    Όλα αυτά ΑΦΟΥ και ΠΡΙΝ βρεθεί ο εν λόγο "θησαυρός".
    Ως τότε υγιαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιζω να ξερεις οτι το πετροδολλαριο δεν ειναι ξεχωριστο νομισμα

      Διαγραφή
    2. Μα, καλέ μου άνθρωπε από αυτά που έγραψα τι συμπαιρένεις;
      Σχολιάζω την επανεκκίνηση των ισοτιμιών και με ρωτάς εάν γνωρίζω πως το πετροδολλάριο δεν είναι ξεχωριστό νόμισμα;
      Ελπίζω να κατάλαβες αυτά που έγραψα.

      Διαγραφή
  3. Εγώ ακουσα οτι και ο σουλειμαν με την χουρεμ ειχαν κρυψει για τα γεραματα στο ιδιο μερος 20 τονους λιρες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετλικά ι έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.