Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Βραδιά σατιρικής ποίησης στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



Μια ...διαφορετική 
βραδιά …

  Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί -μεταξύ άλλων- και ως Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας,

το βράδυ της Παρασκευής 21/3/2014, πραγματοποίησε μια ζεστή και ουσιαστική σατιρική εκδήλωση στο café status, με απαγγελίες σατυρικών ποιημάτων, εικαστικά δρώμενα και stand up comedy, που χάρισαν άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους που κατέκλισαν τον χώρο.

  Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την φιλαρμονική του δήμου Αμυνταίου και έκλεισε με έντεχνη μουσική από εκπαιδευτικούς και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου.

8 σχόλια:

  1. Προκειται ομως για πραγματικα ουσιαστικη εκδηλωση. Προσεφερε γελιο απ'οτι φαινεται ,κατι που λειπει στις μερες μας. Συγχαρητηρια Περικλη για την πρωτοβουλια! Συνεχισε και με αλλες αναλογες δρασεις και μην ακους κανεναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις απο τη ΣΤΕΓΗ.
    Όπως αποδείχθηκε όλοι στηρίζουν την ποιότητα.Μπράβο στους συντελεστές.
    Μπράβο και στη νεολαία μας πο ήταν εκεί..
    Ο κ.Μπούτσης...ήταν όλα τα λεφτά.
    Έτσι όπως τα είπε, μας ήρθε η διάθεση να ξανακάνουμε το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.Τί λέτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε περικλη παλι σχολιαζεις τον εαυτο σου;;;; Ασε να το κανει κανενας αλλος. Μεγαλο μπραβο στη βαλιαγα. Υπεροχη φωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θλίβομαι πραγματικά που το επίπεδο στον δημόσιο διάλογο έχει πέσει τόσο χαμηλά. Φροντίζω να μην απαντώ σε ανώνυμα σχόλια αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι με τέτοιου είδους μικροπρέπειες βλάπτετε την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου που με πολύ κόπο και συναίσθηση ευθύνης έχει κατορθώσει να έχει το καλό όνομα που έχει στον χώρο της. Φυσικά εγώ δεν είμαι παρά ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ισότιμο με όλα τα άλλα και ουδέποτε δεν διανοήθηκα να καρπωθώ μια συλλογική εργασία. Αυτοί που θα με κρίνουν όμως είναι τα μέλη του συλλόγου και όχι κάποιος ανώνυμος σε κάποιο blog. Κανείς βέβαια δεν είναι άμοιρος ευθυνών αλλά την μεγίστη των ευθυνών έχουν διαχειριστές των διαφόρων blog που αναρτούν τέτοιου είδους κακοήθειες προς άγραν λίγων ακόμα κλικ. Δεν έχω ποτέ δημοσιεύσει ανώνυμα σχόλια και δεν προτίθεμαι να το κάνω στο μέλλον. Καλώ λοιπόν την ομάδα του περισκοπίου να ελέγξει και να αποκαταστήσει την αλήθεια καθώς επίσης, να μου παραδώσει τα στοιχεία του ανώνυμου σχολιαστή για κάθε νόμιμη χρήση.
    Υγ. Η δεσποινίς Βαλιάγα ήταν πράγματι υπέροχη όπως και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της βραδιάς και δεν της αξίζει να την πιάνει στο στόμα του κάποιος άνανδρος κακοήθης όπως εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΠΕΡΙΚΛΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι ο Ανωνυμος 4:23 και προφανως δεν ειμαι ο Περικλης. Παρακολουθησα ολο το βιντεο απο την εκδηλωση και πραγματικα χαρηκα που υπαρχουν ανθρωποι που δε το βαζουν κατω και προσπαθουν να δωσουν ζωη στην πολη με τις δρασεις τους. Θελησα λοιπον απλα να δωσω τα συγχαρητηρια μου στους διοργανωτες. Τοσο παραξενο σου φανηκε εσενα ρε 10:07;;; Οποιος πολεμαει αυτες τις πρωτοβουλιες θα ειναι υπολογος της ιστοριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερχονται εκλογες. Και λιγη διαφημιση δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο ρε παιδιά. Πολύ ωραία εκδήλωση. Δεν κατάφερα να έρθω αλλά απο το βίντεο βλεπω πως ήταν κάτι πολύ αξιόλογο. Μη σας ψυχοπλακώνει η μηζέρια του κόσμου. Συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.