Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη στο Αμύνταιο ο άνθρωπος που δεν χρωστάει στο Δημόσιο…



  Συνελήφθη αργά χθες το βράδυ και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας ο Γ. Κ. διότι δεν έχει χρέη προς το Δημόσιο! Ο 52χρονος Γ. Κ. συνελήφθη τη στιγμή που έβγαινε αισιόδοξος από το σπίτι του με προορισμό τις υπαίθριες ταβέρνες της εμποροπανήγυρης και σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση.
  
Του Ειδικού Συνεργάτη
  Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Κ. είχε πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ από τις 24 Σεπτεμβρίου, μαζί με τη δόση του φόρου εισοδήματος, την προκαταβολή της ΔΕΗ, την εισφορά στον ΟΑΕΕ και τη δόση ενός στεγαστικού δανείου του, ενώ φωτογραφικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια τον εμφανίζει τη στιγμή που ψωνίζει χαλιά και φλοκάτες από την εμποροπανήγυρη της πόλης.
  Η συμπεριφορά του Γ. Κ. είχε προκαλέσει την προσοχή των Αρχών και στις έρευνες που ακολούθησαν ενεπλάκησαν το ΣΔΟΕ αλλά και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
  Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν πως ο Γ. Κ. πλήρωνε όλες του τις υποχρεώσεις πριν τη λήξη των σχετικών προθεσμιών, αν και έχει τρία παιδιά που όλα τους πηγαίνουν σχολείο. Με εισαγγελική εντολή διετάχθη το άνοιγμα του τραπεζικού του λογαριασμού και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη με τη συμμετοχή και κλιμακίου της Τράπεζας της Ελλάδος.
  «Οπωσδήποτε πρόκειται για ύποπτη συμπεριφορά που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης», δηλώνει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συμπληρώνοντας πως «αυτή τη στιγμή χρωστάνε ακόμα και τα έμβρυα στην Ελλάδα, προφανώς κάτι παράξενο συμβαίνει»...
  Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η ΕΛΑΣ ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του υπόπτου.
  Το THEBLOB-ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, θα σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις…
 

1 σχόλιο:

  1. ΣΠΑΝΙΟ...................ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΤΑΕΙ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΤΕΙ!! ΕΛΕΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.