Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η πυξίδα έδειξε Νυμφαίο για δεκάδες λάτρεις της μοτοσυκλέτας…



  Η πυξίδα έδειξε Νυμφαίο για δεκάδες λάτρεις της μοτοσυκλέτας που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 4 Οκτωβρίου στη γραφική Τ.Κ. του Δήμου Αμυνταίου.
  
  Οδηγώντας –από τα εντυπωσιακά μοντέλα της Harley Davidson, μέχρι τα σύγχρονα της Moto Guzzi, της BMW, της Honda, της Yamaha αλλά και άλλων  κατασκευαστών- στα γραφικά σοκάκια του Νυμφαίου, πρόσφεραν μοναδικές εμπειρίες στους κατοίκους και επισκέπτες του οικισμού.




  Οπαδοί της περιπέτειας οι περισσότεροι, που ευκαιρία ψάχνουν να καβαλήσουν τη σέλα της μηχανής τους και να ταξιδέψουν σε νέα μέρη, γνώρισαν από κοντά τις ομορφιές του Νυμφαίου, επισκέφτηκαν το Λαογραφικό μουσείο και τις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου, γλέντησαν και γεύτηκαν την τοπική παραδοσιακή κουζίνα στην ταβέρνα «ΔΙΠΟΡΤΟ» αναχωρώντας από τη περιοχή με τις καλύτερες των εντυπώσεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.