Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ο Θεός αγαπάει το Αμύνταιο! Κλείνει η ΦΑΓΕ, ανοίγει εργοστάσιο που θα παράγει «κατουρημένες ποδιές» …



«Η ανάκαμψη για το Αμύνταιο δεν έρχεται απλώς, η ανάκαμψη είναι ήδη εδώ»!
  
  Όπως είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, το επενδυτικό ενδιαφέρον του Έλληνα Ομογενή από την Ρωσία, Ιωσήφ Τσίσα, παραμένει αμείωτο, γεγονός που επαληθεύεται σήμερα μετά από αποκλειστικές μας πληροφορίες.
  Χαρακτηριστική είναι η φράση του, μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία: «Η ανάκαμψη για το Αμύνταιο δεν έρχεται απλώς, η ανάκαμψη είναι ήδη εδώ»!
  Η καινοτόμος αυτή παραγωγική μονάδα θα κατασκευάζει αποκλειστικά «κατουρημένες ποδιές», χρησιμοποιώντας τα τελευταία και πιο εξελιγμένα συστήματα παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος.
  «Η μονάδα παραγωγής είναι εντελώς αυτοματοποιημένη. Τα προϊόντα μας δεν τα ακουμπάει ανθρώπινο χέρι αλλά ούτε κανένα άλλο μέρος του σώματος» δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής του εργοστασίου Νικολάι Χριστόφ, μιλώντας στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ.
  Η νέα μονάδα που θα λειτουργήσει στην βιομηχανική περιοχή Αμυνταίου, υπολογίζεται πως θα δώσει εργασία σε πάνω από 1.500 ανέργους της περιοχής, αφού καθημερινά η ζήτηση για κατουρημένες ποδιές αυξάνεται και άρα χρειάζεται η απαραίτητη πρώτη ύλη.
  Ρωτήσαμε τον κ. Τσίσα γιατί προχωρά σε αυτό το εγχείρημα, σε αυτή τη χρονική συγκυρία (με το κλείσιμο του εργοστασίου της ΦΑΓΕ και το επερχόμενο λουκέτο του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα) και τι προσδοκά από αυτό.
  Η απάντησή του, δείχνει έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή: «Είχα προτείνει και στο παρελθόν το πρωτοποριακό αυτό προϊόν, σε εκείνους που ήλπιζαν να βρουν δουλειά (με σίγουρο μεν, αλλά μικρό μεροκάματο).
  Πράγματι, τότε, αυτό ήταν πολύ δύσκολο και οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε απαραιτήτως να φιλήσουν κατουρημένες ποδιές για να εργαστούν.
  Σήμερα, η ανάγκη για κατουρημένες ποδιές είναι πάλι στο προσκήνιο...».

Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια παραγωγής ΕΔΩ…

Καλή Πρωταπριλιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.