Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Μουσικό ταξίδι κλασικής μουσικής στο Νυμφαίο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Η διεύθυνση του Ξενώνα «ΑΡΓΥΡΩ» στο Νυμφαίο, θέλοντας να συνεισφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της ορεινής Κοινότητας του Νυμφαίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οδήγησε το φιλόμουσο κοινό στους δρόμους της Κλασικής Μουσικής, παρουσιάζοντας ένα μουσικό σύνολο καταξιωμένων μουσικών, σε μια μοναδική εμφάνιση,  την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο του ξενώνα.
  

  Το βιολί, το βιολοντσέλο και η βιόλα και οι πέντε αξιόλογοι μουσικοί, Αντώνης Σουσάμογλου, Ντιμίτρι Γκουντίμωφ, Νεοκλής Νικολαΐδης, Αιμιλία Γκασπαριάν και Σοφία Χελιδόνη, μάγεψαν τους παρευρισκόμενους και τους πρόσφεραν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία που θώπευαν τα αυτιά, με συνθέσεις των J. Haydn, W.A. Mozart, L. V. Beethoven, E. Elgar, A. Riazzolla, J. Williams και H. Villa Lobos.

  Την εκδήλωση προλόγισε ο οικοδεσπότης, Γιάννης Ιατρίδης, ο οποίος ανέφερε πως «η συναυλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο όνειρο που έχουν κάποιοι φίλοι του Νυμφαίου να υλοποιηθεί και να αποτελέσει θεσμό ένα φεστιβάλ κλασικής μουσικής με διεθνή απήχηση».


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια . Ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας για festival κλασικής μουσικής στο Νυμφαίο. Λένα Κωστάκη Δημήτρης Σιγγάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.