Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια, αἰὲν ἀριστεύειν…



  Νιώθουμε την ιδιαίτερη χαρά και την ανάγκη να συγχαρούμε ξεχωριστά τους μαθητές μας που αρίστευσαν και εισήλθαν πρώτοι ή με πολύ καλή σειρά στην σχολή πρώτης επιλογής τους.
  
  Αποτελεί γεγονός πλέον  ότι, συν των άλλων, αποτελείτε ένα υγειές παράδειγμα για τις επόμενες γενεές καθώς η αυτοπειθαρχία σας  για  την τήρηση ενός δοκιμασμένου και πετυχημένου προγράμματος σας οδήγησαν στην επίτευξη του στόχο σας.  Η επιτυχίας σας είναι αποτέλεσμα προσπάθειας ετών, η αριστεία σας κατακτήθηκε και δεν σας χαρίστηκε.
  Για εμάς αποτελεί μεγάλη χαρά ότι συμβάλλαμε στο βαθμό που μας αναλογεί, σε αυτήν την επιτυχία και οι συμβουλές μας σίγουρα εισακούστηκαν. Μας δίνετε με την κατάκτηση του υψηλότατου στόχου σας την δύναμη να συνεχίζουμε  χαμογελώντας με ικανοποίηση δίπλα σας.
  Μπράβο σας, συγχαρητήρια, αἰὲν ἀριστεύειν.

ΜΠΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ,  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΡΙΑ – ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ - ΣΤΡΑΤΙΩΤ. ΝΟΜ. ΣΥΜΒ. (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  ΣΣΑΣ  (ΕΙΣΗΧΘΗ 1η με 19322) (1η ΕΠΙΛΟΓΗ)

 ΑΞΙΩΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ (ΕΙΣΗΧΘΗ 10η με 19016) (1η ΕΠΙΛΟΓΗ)

 ΣΤΡΑΝΤΖΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ (ΕΙΣΗΧΘΗ 1ος  με 19480)(1η ΕΠΙΛΟΓΗ)

ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΛΗΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΑΣΤΥΝ. ΣΧΟΛ (ΕΙΣΗΧΘΗ 5ος με 19090) (1η ΕΠΙΛΟΓΗ)

ΝΑΣΤΟΣ ΒΙΚΤΩΡ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (1η ΕΠΙΛΟΓΗ)

ΤΑΣΙΟΥ ΑΝΘΙΑ, ΣΠΥΡΙ∆ΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΑΠΘ (1η ΕΠΙΛΟΓΗ)

ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΙΓΛΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΕΥΘΑΛΙΑ - ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ   (Σ.Μ.Υ.) -  ΟΠΛΑ ΣΜΥ (ΕΙΣΗΧΘΗ 3η με 18480) (1η ΕΠΙΛΟΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.