Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει σήμερα στον Δήμο Αμυνταίου…




  Τίποτα το ενδιαφέρον δεν συμβαίνει σήμερα στον Δήμο Αμυνταίου, με τους περισσότερους πολίτες να δηλώνουν ότι μάλλον βαριούνται, σύμφωνα με έρευνα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ.
  
  Οι περισσότεροι πολίτες δηλώνουν ότι αισθάνονται κάπως «μπλα», με το «ε», «χμμ» και «μεχ» να καταλαμβάνουν αντίστοιχα υψηλά ποσοστά, ενώ το 90% το δημοτών παραδέχονται ότι αυτή τη στιγμή έχουν το κεφάλι τους ακουμπισμένο στην παλάμη τους.
  Την γενικότερη αίσθηση μουργέλας των πολιτών, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, δεν βοηθάει το γεγονός ότι είναι Τρίτη και το τριήμερο που έρχεται (28 – 29 – 30/10), είναι ακόμα μακριά, ενώ εντείνεται από το γεγονός ότι δεν έχει τίποτα καλό το βράδυ στην τηλεόραση και ότι μάλλον θα πρέπει να φάνε τα φασολάκια που έχουν περισσέψει από χθες.
  Χλιαρή άλλωστε είναι και η ειδησεογραφία της ημέρας, με καμία είδηση - βόμβα (αντιπαράθεση ΘεοδωρίδηΠαπαχρήστου κλπ) να κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο επικείμενος ανασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί ατελείωτα χασμουρητά, η υποψηφιότητα ΛιάσηΣτάϊου για τον Δήμο Αμυνταίου και οι (σχεδόν καθημερινές) χειραψίες με τους βουλευτές Σέλτσα και Αντωνιάδη,  να έχει στερήσει την πολυπόθητη αίσθηση αδρεναλίνης που μόνο οι πολιτικοί μας άνδρες μπορούν να προσφέρουν στην περιοχή.
  Υποτονική, τέλος, είναι και η διάθεση στους χώρους εργασίας με τους εργαζόμενους να ανανεώνουν μηχανικά τις σελίδες των σόσιαλ μίντια μήπως δουν έστω και ένα αστείο βίντεο με ζωάκια να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον, να τσεκάρουν το ωροσκόπιο τους για να δουν αν η σπαρίλα τους οφείλεται σε ανάδρομο πλανήτη ή για να διαβάσουν φοβερά σατιρικά άρθρα σε ιστοσελίδες όπως την δική μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.