Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Αμυνταίου…



  Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΑ, τη Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου, το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αμυνταίου και τη συμμετοχή εθελοντών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, διοργανώνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά στον χώρο του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου.
  
  Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
4:30-6:30μμ
- δημιουργική απασχόληση των παιδιών,
- με χριστουγεννιάτικες κατασκευές,
- μουσικοκινητικό παιχνίδι,
- ανάγνωση παραμυθιών,
- face painting,
-  γράμματα στον Αι Βασίλη,
- βόλτα με το τρενάκι του Αι Βασίλη,
- ο Αι Βασίλης θα μοιράσει δωράκια  σε όλα τα παιδιά ενώ θα κληρωθούν δώρα που έχουν προσφέρει τα καταστήματα του Δήμου.
6:30μμ
- Φωτισμός χριστουγεννιάτικου διάκοσμου (φάτνη, ξύλινα σπιτάκια, δέντρα οινοποιών), στολισμός του Δέντρου των ευχών. Τα οινοποιεία της περιοχής θα συμμετέχουν στην εκδήλωση προσφέροντας δωρεάν τα προϊόντα τους.
  Οι εκδηλώσεις στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, όπου οι Σύλλογοι του Δήμου Αμυνταίου αναλαμβάνουν να ενισχύσουν το εορταστικό κλίμα με πλούσιες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.