Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αμυνταιώτες κατηγορούν τους Locomondo, για διασπορά ψευδών μετεωρολογικών ειδήσεων!!!



  Τη «φαινομενική» ηρεμία της εορταστικής περιόδου που διανύουμε* ταράζει η είδηση της έντονης αντιπαράθεσης μεγάλης μερίδας κατοίκων της περιοχής, με το γνωστό συγκρότημα Locomondo, γεγονός που προς στιγμή φάνηκε πως θα πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις...
  

  Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής η κατάσταση εκτονώνεται, μετά τη συστημένη επιστολή που απέστειλαν οι Locomondo προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, (η οποία κοινοποιήθηκε στα αντίστοιχα Δ.Σ. των Δήμων Φλώρινας και Πρεσπών)!

  Τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος, δηλώνουν χαρακτηριστικά:

  «Αξιότιμοι κύριοι,

  Ενστερνιζόμαστε την αγανάκτηση των δημοτών σας. Η επιστολή τους μας προσγείωσε στην πραγματικότητα και εμείς από πλευρά μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να παραδεχτούμε το λάθος μας και δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ίσως κάποιες φορές να κάνει κρύο στην Ελλάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις μας για το αντίθετο, στο τραγούδι μας «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα».

  Δεχτείτε και μεταβιβάστε τη συγνώμη μας στους κατοίκους της περιοχής σας και εμείς σας υποσχόμαστε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουμε το νέο μας CD το οποίο θα σας το αφιερώσουμε και θα έχει ως τίτλο: «Αμύνταιο, Φλώρινα και Πρέσπα, σ’ αυτό το τρίο έπιασε κρύο, έπιασε κρύο, καιρός για τρίο»



  Σύμφωνα πάντα με τις εγκυρότατες πληροφορίες που μόνο εμείς διαθέτουμε, το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση, σε έκτακτη συνεδρίαση…

  Για κάθε νέα εξέλιξη, θα σας κρατάμε ενήμερους…



* Αν εξαιρέσουμε τις αντιδράσεις φιλόζωων και μη, για την «εικαστική παρέμβαση» του Δήμου Αμυνταίου στη φάτνη της πλατείας…



Τέλος, αν δεν ζεσταθήκατε με τα παραπάνω,

δυναμώστε την ένταση και χορέψτε το μέχρι τελικής πτώσης,

γιατί ο χειμώνας εδώ είναι βαρύς…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.