Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Καρναβάλι Ξινού Νερού - το αναλυτικό πρόγραμμα…



Σαράντα χρόνια ΞινοΝερίτικο Καρναβάλι - 23 έως 27 Φεβρουαρίου 2017. Θα το κάψουμε, μικροί - μεγάλοι!!!
  

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα αποκριάτικο party για τους μικρούς μας φίλους αμέσως μετά διασκεδάζουμε όλοι μαζί παρέα με  παραδοσιακή ορχήστρα!

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 7:30 το απόγευμα ZUMBA PARTY με την σχολή «ΑrteMυς» και χορός μασκαράδων με παραδοσιακή ορχήστρα στην κεντρική πλατεία του χωρίου!

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες μοναδικοί, ο καθένας στο είδος του, σας προσκαλούν στην πιο εκρηκτική μουσική παράσταση των αποκρεών.

  Ο Λευτέρης Ελευθερίου γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, καθώς εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι και τις μιμήσεις του,  συναντά τον Άνθρωπο Ορχήστρα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και ταξιδεύουν παρέα σε όλη την Ελλάδα.

  Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις γιατί ο Λευτέρης και ο Αλκιβιάδης δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτε όρθιο: Θα σας κάνουν να γελάσετε με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, να νοσταλγήσετε στιγμές από την εποχή των μπουάτ αλλά και από μελωδικές στιγμές του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, θα σας συγκινήσουν με αγαπημένες μπαλάντες και θα ροκάρουν σε ήχους πιο ηλεκτρικούς που ξεκινούν από τα 60's, περνούν από τα 90's και φτάνουν μέχρι το σήμερα. Πλάι τους παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν οι μοναδικοί Sleeping Band.

  Και η διασκέδαση δεν σταματάει, χορεύουμε όλοι μαζί κάτω από τους ήχους παραδοσιακής Ορχήστρας, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η Αποκριά κορυφώνεται στις 3 το μεσημέρι με την παρέλαση  αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων.

Στη συνέχεια παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων και πολλές-πολλές εκπλήξεις για όλους!



Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε τα κούλουμα με το πέταγμα του χαρταετού στην τοποθεσία Πεύκα, με χορό υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας και την παραδοσιακή φασολάδα και τα νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφέρει ο σύλλογος μας δωρεάν σε όλους!



Καρναβάλι Ξινού Νερού, 23 έως 27 Φεβρουαρίου 2017!

Και φέτος η καρδιά της αποκριάς χτυπάει στο Ξινό Νερό!

Μαζί μας όλες τις μέρες η παραδοσιακή ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ»



Διοργάνωση: Π.Ε.Σ Ξινού Νερού

Συνδιοργανωτές: ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΜΙΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ",Δ.Η.Κ.Ε.Α.

1 σχόλιο:

  1. Να βάλετε λεωφορείο για δωρεάν μετάβαση από Φλώρινα για Ξινό Νερό γιατί η τιμή στις βενζίνες εκτινάχθηκε στα ύψη με τον ΕΦΚ. Θα θέλαμε να ρθούμε αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.