Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας…



  Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.
  
  Το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα είναι:
-«Έγκριση της υπ’ αριθ. 27/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΤΟΥ Δήμου Φλώρινας σχετικά με την απευθείας ανάθεση ειδών παντοπωλείου» με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Μαβίδη, πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε  κατά πλειοψηφία, καθώς το καταψήφισε ο κ. Τορλαχίδης.
  Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
-«Παραχώρηση Δημοτικού Σχολείου Τροπαιούχου στον πολιτιστικό σύλλογο Τροπαιούχου ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ¨, για ένα έτος», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Αντώνιου Σίπκα, Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Φλώρινας.
-«Αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο ¨Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Φλώρινας¨ στο ΕΠ Δυτική Μακεδονία 2014-2020», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
-«Έγκριση εγχειριδίου Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008 (ΕΛΟΤ 1431-1, ΕΛΟΤ 1431-2, ΕΛΟΤ 1431-3)», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε  κατά πλειοψηφία, καθώς το καταψήφισε ο κ. Τορλαχίδης.
-«Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2017 Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Σωτήριο Τσορμπάρη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Δημητρίου Παπαναστασίου, Διευθυντή Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου, Ρόζας, Κασκαμανίδης, Τορλαχίδης και Καρυπίδης.
-«Ορισμός υπολόγου για την πληρωμή ενταλμάτων προπληρωμής της ΔΕΔΔΗΕ», με εισηγητή τον κ. Σωτήριο Τσορμπάρη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Δημητρίου Παπαναστασίου, Διευθυντή Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
-«Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2017 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ. κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου, Ρόζας, Κασκαμανίδης, Τορλαχίδης και Καρυπίδης.
-«Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
 -«Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 04/2017 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας», με εισηγητή τον  κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-«Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 07/2017 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας», με εισηγητή τον  κ.  Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-«Ανανέωση Άδειας Άσκησης Υπαίθριου Πλανοδίου Εμπορίου (Κινητής Καντίνας) της κ. Γρηγοριάδου Λυδίας του Χαστατούρ», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Αλεξιάδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-«Παράθεση γεύματος σε απόρους πολίτες και οικογένειες με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα», με εισηγητή τον  κ.  Αριστείδη  Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-«Επισκέψεις του κ. Δημάρχου σε ιδρύματα του Δήμου Φλώρινας ενόψει των εορτών του Πάσχα», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
-«Στολισμός της εξέδρας των Επιταφίων και ηχητική κάλυψη την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής», με εισηγητή τον  κ.  Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.