Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Υποβολή δικαιολογητικών για κατάληψη ελεύθερων κοινοχρήστων χώρων…



  Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους πως σύμφωνα με τον ψηφισμένο Κανονισμό Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Αμυνταίου θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι για κατάληψη  ελεύθερων κοινοχρήστων χώρων όλων των Τοπικών Διαμερισμάτων καθώς και της έδρας του Δήμου μας,
 
να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά έως τέλη Μαρτίου στον 4ο όροφο του Δημαρχείου Αμυνταίου, άλλως σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις θα υπάρχει διπλασιασμός του σχετικού παράβολου. Σημειώνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μην έχουν κανενός είδους οφειλή στον Δήμο Αμυνταίου.
  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε και από την ιστοσελίδα του Δήμου όπου βρίσκεται αναρτημένος ο σχετικός κανονισμός κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, καθώς και από την γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας (τηλ. 2386350159).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.