Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Περιήγηση στο χρόνο και στον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής στο Νυμφαίο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Στον υπαίθριο χώρο του Ξενώνα La Moara, δύο νέοι ταλαντούχοι μουσικοί, η τραγουδοποιός Τέτη Κασιώνη και ο Γιώργος Αθανασίου στη κιθάρα, έσπασαν τη «μαγική» σιωπή του Νυμφαίου και ταξίδεψαν τους θεατές -με τις πολυρυθμίες του ρεπερτορίου τους- στη Μεσόγειο, τις Ελληνόφωνες περιοχές της Κάτω Ιταλίας, την Λατινική Αμερική και τα Βαλκάνια.
  

   Με έκδηλο το πάθος τους για την μουσική, απέδωσαν με τη ψυχή τους διασκευές διαχρονικών κομματιών του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου και δημιούργησαν μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα, «ζεσταίνοντας» την δροσερό βράδυ του Νυμφαίου, την Δευτέρα 24 Ιουλίου, παρασέρνοντας τους θεατές σε μια αξέχαστη μουσική περιήγηση.

  Στο δια ταύτα…

  Η Τέτη Κασιώνη (με καταγωγή από την Κλεισούρα και μεγαλωμένη στο Αμύνταιο) και ο Γιώργος Αθανασίου από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, με μια κιθάρα ταξιδεύουν «στου κόσμου τις αυλές» για να βρουν συνταξιδιώτες στους μακρινούς δρόμους της ποιοτικής μουσικής. Και στου Νυμφαίου τις κορφές το κατάφεραν…

  Τις υπόλοιπες αισθήσεις των θεατών ικανοποίησαν η άψογη φιλοξενία, το ποιοτικό τοπικό κρασί και οι δημιουργίες του σεφ του ξενοδοχείου La Moara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.