Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεχείλισε η αγανάκτηση των πολύπαθων κατοίκων των Αναργύρων – Ένταση με βουλευτή του Συριζα που αποκάλεσε «στημένο» κάτοικο του οικισμού… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε κινητοποιήσεις λόγω των καθυστερήσεων στις διαδικασίες απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης του οικισμού τους προχώρησαν σήμερα Τρίτη 19/9 οι κάτοικοι των Αναργύρων, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην είσοδο του «μισοβυθισμένου» οικισμού.
 

  Στο πλευρό των κατοίκων και παρόν στην κινητοποίηση δήλωσαν, ο Μητροπολίτης Φλώρινας κ.κ. Θεόκλητος ο Περιφερειάρχης Δ.Μ., Θ Καρυπίδης, οι βουλευτές Φλώρινας, Κ.
Σέλτσας & Γ. Αντωνιάδης οι Δήμαρχοι Αμυνταίου & Εορδαίας, Κ. Θεοδωρίδης και Σ. Ζαμανίδης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Σωματείων της ΔΕΗ, ενώ ένταση επικράτησε όταν στην συγκέντρωση εμφανίσθηκε ο βουλευτής Κοζάνης του Συριζα, Μ. Δημητριάδης… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.