Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ταξίδι αναψυχής με χρήματα των συνδημοτών μας…



  Με αφορμή την γιορτή λεμονιού του αδελφοποιημένου Δήμου Καραβά ο Δήμος Αμυνταίου αποφάσισε να διοργανώσει μετά από πρόσκληση  του αδελφοποιημένου δήμου εκδρομή – επίσκεψη  για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των αδελφών μας Κυπρίων, πράξη την οποία επικροτούμε και εγκρίναμε.
 
  Θεωρούμε όμως πρόκληση το υπερβολικό ποσό των 8,500 € και την πολυμελή  αντιπροσωπεία (ο Δήμαρχος με την σύζυγό του, αντιδήμαρχοι μετά των συζύγων επίσης, η κα Γιαννιτσοπούλου και άλλοι  δημοτικοί σύμβουλοι, 11 συνολικά) και ιδίως σε μία περίοδο που οι συνδημότες μας προβληματίζονται να εκπληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το κράτος και τον Δήμο (λογαριασμοί ΔΕΤΕΠΑ, νερόυ κα).
  Σε ανάλογες εκδηλώσεις η προηγούμενη διοίκηση του κ. Ιωσηφίδη συμμετείχε με ολιγομελή αντιπροσωπεία, όπως την τελευταία φορά την αποτελούσαν ο Ιωσηφίδης, ο Λιάσης, ο Παπαχρήστου από την συμπολίτευση, ο Γεωργιάδης από την αντιπολίτευση και ο Διευθυντής του Δήμου, με μία πολύ σοβαρή διαφορά τα έξοδα καλύφθηκαν από τους ιδίους πλην του Διευθυντού.
  Προς αποφυγή της οποιασδήποτε παρερμηνείας πρέπει να τονίσουμε ότι είμαστε υπέρ των αδελφοποιήσεων, της ανταλλαγής των πολιτισμών μας, εθίμων και επισκέψεων και ιδίως με τους αδελφούς μας Κυπρίους. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3 σχόλια:

  1. ..κατά τα άλλα νοιάζοντε για τους ανάπηρους στο ΚΕΑΦΚΑ !Ας δίναν τα 8χιλιάρικα στο ΚΕΑΦΚΑ για πετρέλαιο θέρμανσης και όχι σε άκαιρα ταξίδια στην Κύπρο .Να ήταν και ...καλοκαίρι θα κάμναν και ηλιοθεραπεία για να δυναμώσουν τα κοκκαλάκια τους! Τι να πείς... ΑΜΗΝ και ΑΝΤΙο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ-ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φύγανε. Πήγαν αλλού. Επιτέλους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.