Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Βρέθηκε σώος ο αγνοούμενος συμπολίτης μας από το Ξινό Νερό…


  Η περιπέτεια του κ. Δημητρίου Γκερσάνη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
 
 Ο κος Γκερσάνης, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
  Συγκεκριμένα, ο 54χρονος χάθηκε την 30/04/2018, από το σπίτι του στο Ξινό Νερό Φλώρινας.
  Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της 02/05/2018 ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
  Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, την 03/05/2018, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αναζητούμενος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή του ναού της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη. Ο κος Δημήτρης είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά του!
  Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους μας που αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.